"Mijn verhaal en ik..."

1963, een turbulent en gedenkwaardig jaar. Met een strenge winter gevolgd door een Elfstedentocht. En de legendarische speech ‘I have a dream’ van Dr. Martin Luther King.. Wie kent de beelden en foto’s niet? Dat is het jaar waarin ik geboren ben. Aangenaam, mijn naam is Caroline Vrijenhoek, ik heb een dochter en woon in Vlaardingen.

Geboren met een creatief gen wist ik al heel jong wat mijn beroep zou worden: reclametekenaar. Later veranderde dit in grafisch vormgever en fotograaf. Inlevingsvermogen, creativiteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn dan ook op mijn lijf geschreven. Zowel privé als in mijn werkzame leven heb ik veel mooie en minder mooie dingen meegemaakt. Zo vormt zich een levensverhaal. Ik merk dat daarop terugkijken belangrijker wordt en ervaringen of herinneringen delen steeds vaker gepaard gaan met een lach of een traan.

Inmiddels weet ik en velen met mij, wat het is om een dierbaar persoon te verliezen. 

Door mijn eigen ‘onwetendheid’ toen heb ik van het afscheid van die dierbare geen visueel verhaal of tastbaar document. Iets wat mij verder had kunnen helpen bij de rouwverwerking en het acceptatieproces. Een afscheidsalbum had zeker een mooi begin kunnen zijn van mijn nieuwe levensverhaal. Dat spijt mij tot op de dag van vandaag. Juist omdat ik visueel en creatief ben ingesteld had dit mij niet mogen gebeuren. En de kans krijg ik nooit meer…

Omdat ik die leegte wil en kan vullen, heb ik besloten mijn capaciteiten als fotograaf en grafisch vormgever te bundelen en mezelf om te scholen tot afscheidsfotograaf. Door deze professionele combinatie ben ik in staat jou te helpen bij je rouwproces door belangrijke momenten van een uitvaart vast te leggen en dit op een unieke en persoonlijke manier vorm te geven. Voorkom spijt achteraf zoals ik die heb en mis deze belangrijke momenten niet! Zie een album als een waardevolle herinnering en als een prachtig hulpmiddel aan het begin van jouw ‘nieuwe’ levensverhaal.

Afscheidsfotograaf Caroline:

"De leegte die achterblijft liefdevol vormgeven"

06 2468 77 35

Caroline Vrijenhoek

Afscheidsfotograaf | Grafisch vormgever
Caroline Vrijenhoek Afscheidsfotograaf